Dagens Axel/bröst-pass

Här kommer dagens pass jag genomförde. Jag brukar inte alltid köra exakt samma pass och övningar, utan varierar mellan 3-4 stycken olika pass. Just detta jag körde idag var ett av de tyngre passen jag brukar kalla för ”heavy volume”. Det bygger på många set och är slitsamt i längden, just därför jag varierar det. Men de är grymt effektivt och har gett mig bra resultat både i styrka och massa. Jag tänkte ni kunde få testa på de och se vad ni tycker.

Det är viktigt att ni ger kroppen den näring som behövs innan och efter passet för att kunna reparera er. På detta passet lägger jag mycket focus på basövningarna och lämnar lite utrymme för isolationsövningar vilket kommer påfresta nervsystemet. Jag rekommendera att ni vilar brösten och axlarna minst 3 dagar innan ni tränar dem igen. Personligen börjar jag alltid med axlar först och går på bröst efteråt, det gör ni som ni vill beroende på vilken muskel ni vill prioritera. Kör hårt!=)

Skärmavbild 2017-04-12 kl. 16.30.45Skärmavbild 2017-04-12 kl. 16.12.49

Om du vill ha personlig hjälp med din träning och kost kika in under http://hampusbotvid.com/services/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *